Duka Enerji Kazan Sistemleri

Duka Enerji Kazan Sistemleri

Genel Bilgiler

Firma Profili

Duka Enerji Kazan Sistemleri olarak Çorlu’da bulunan firmamız farklı bölgelere de hizmet sunmaktadır. Şirketimiz kurucularından olan Atilla Çelik ve Özkan Çılman sektördeki ısıtma, buhar ve yakma sistemleri ile ilgili edindikleri tecrübelere dayanarak 2016 yılında Duka Enerji ve Kazan Sistemleri şirketini kurarak faaliyetlerine başlamıştır.

Firmamız ekonomik, yüksek verimli ve çevreci yakma sistemleri üretmeyi ilke edinmiş ve bu hususta ürünler sunmaktadır. Duka Enerji Kazan Sistemleri olarak her türlü yerli ve ithal kömürleri yüksek verim ile doğayı ve insanı koruyacak yakma sistemleri üretmeyi amaçlamaktayız. Firmamız yüksek kaliteli hizmet sunmanın yanı sıra tüketiciye kömür ve kömür boyutu seçme özgürlüğü de sunmaktadır.

Kazancı faktörünü minimuma indirerek tam otomasyonlu PLC kontrolü ile işletmelere kullanma rahatlığı sunmaktayız. İşletme prosesine, kullanılacak yakıtın cinsi ve kalorisine göre tasarımlar yapmaktayız. Ayrıca işletmenizde üretimi yapılabilmektedir.

Duka Enerji ve Kazan Sistemleri, enerji ve kazan sistemleri konusunda yılların tecrübesi ile çevre dostu sistemler ve çözümler üretmeyi, firmaların mevcut enerji masraflarını en aza indirerek yüksek artırım elde etmesini amaçlamıştır.

Kuruluş Yılı

2016

Çalışan Sayısı

51-100

Kurumsal Web Sitesi

İletişim Bilgileri

Merkez

Adres:
Kazımiye Mah. Dumlupınar Cad. Kılıçoğlu Danış Towers B blok No:37 Çorlu/Tekirdağ PK: 59860
Tekirdag/Turkey

Telefon:
0 (282) 673 11 13

Gsm:
0 (542) 623 90 41

Web Adresi:
https://www.dukaenerji.com/iletisim

E-Posta:
info@dukaenerji.com