Envir Mühendislik Çevre Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Envir Mühendislik Çevre Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Genel Bilgiler

Firma Profili

Envir Mühendislik Çevre Danışmanlık San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2010 Yılında Çorlu Bölgesinde faaliyetlerine başlamış, 2021 Yılında Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi ile birlikte “Çevre Denetimine tabi olan firmaların” Çevre Denetiminin etkinliğinin Belirlenmesi ve Denetim Süreçlerini” gerçekleştiren profesyonel bir Çevre Danışmanlık Kuruluşudur.

Şirketimiz ihtiyaç duyulan çevre denetimi uygulamalarında yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler ile hizmetlerini sunmaktadır. Özellikle su, çevre, kaynak yönetimi, enerji ve mühendislik alanlarında kanunların belirlediği, mevzuatlara uygun çalışmalar yapmaktadır.

Bu kapsamda Envir Mühendislik
Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesine sahip, ilgili çevre mevzuatına hâkim, müşterilerine çevre konusunda çözüm önerileri sunabilen ve alanlarında yetkin mühendisleri ile sizlere hizmet vermektedir. Ayrıca Şirketimiz, firma çalışanlarınızı çevresel konularda bilgilendirici eğitim çalışmaları yaparak, özendirici faaliyetlerle konunun ciddiyetinin kavranmasını sağlamaktadır. Çağımızın gereği olan bilim ve mühendislik alanındaki en iyi ve akılcı çözümleri üretiyor, müşterilerimizin en karmaşık ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Çevre danışmanlık alanındaki profesyonel çözümlerimiz ve destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Faaliyet Alanları
Sertifikaları

Çevre Danışmanlık Yeterlilik Belgesi

Kuruluş Yılı

2010

Çalışan Sayısı

11-20

Kurumsal Web Sitesi

İletişim Bilgileri

Ofis

Adres:
Kazımiye Mah. Dumlupınar Cad. Kılıçoğlu Danış Towers B Blok K:7 No:46 Çorlu/Tekirdağ PK: 59860
Tekirdag/Turkey

Telefon:
0 (850) 308 19 23

Web Adresi:
https://www.envir.com.tr

E-Posta:
info@envir.com.tr